Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
magda jankowska Arni -------- krzysztof nowakowski Ewa Maleszak Marek Skiba (5917 niezalogowanych)
1 Post

(Mirka33)
Wiking
KAMI - TO ZYCZE POWODZENIA - DAJ CZADU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
fullcasco napisał:
a mozna zdawac na automacie?

Tak, tylko ze bedziesz mial prawojazdy na samochody z automatem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Hejka

Ja też robię prawko tyle ,że w Polsce - zaczynam od kwietnia

Mam takie pytanko czy robiąc prawko to mogę tutaj jeździc z mężem ,żeby trochę się podszkolic jeśli tak to jakie dokumenty potrzebuję z Polski z kursu wrazie zatrzymania politi ? Czy tylko taka opcja jest możliwa jak się robi prawo jazdy w Norwegii ?

A jeżeli jest to nie możliwe co wyżej pisałam to czy ktoś zna może jakieś miejsca ,place ( Oslo i pobliskie okolice ) gdzie mogłabym troche potrenowac ? Strasznie boję się parkowania ;((( ,że tego w życiu się nie nauczę .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Odpowiadam.
tak fullcasco mozesz zdawac na automacie.
tyle ze po takim egzaminie nie bedziesz Kierowca a Praczka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Mirka33)
Wiking
NIEZAPOMINAJKA

Mozesz tutaj jezdzic z mezem , ale musisz zrobic kurs " Trafikalt grunnkurs " w ktorejs ze szkolek prawa jazdy tutaj. To kosztuje jakies 1400 koron i dostajesz zaswiadczenie ze przebylas taki kurs i mozesz jezdzic z kims kto ma 25 lat , 5 lat prawo jazdy i musisz miec naklejone " L " na aucie.
Bez tego swistka nie mozna jezdzic .
A z Polski niczego nie uznaja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Mirka33 dziękuję bardzo za odpowiedź )

Szkoda ,że nie znam języka bo chętnie zrobiłabym ten kurs żeby co najmniej za 2 razem zdać w Polsce prawko .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok